Grecii folosesc des menta, scortisora si rosiile in bucatarie. Asadar, reteta de azi cuprinde toate aceste ingrediente:

  • 2 rosii taiate cuburi
  • o ceapa alba tocata marunt
  • jumatate de lingurita de scortisoara
  • 3 linguri de pamezan ras
  • menta si patrunjel tocat
  • 1 ou
  • sare
  • cateva linguri de faina
  • ulei pentru prajit

Modul de preparare al retetei:

  1. Intr-un castron punem rosiile taiate cuburi, ceapa, scortisoara, parmezanul, sarea, menta si patrunjelul tocate marunt, si la sfarsit oul batut bine. Amestecam totul cu o lingura si bagam compozitia la rece timp de 20 minute. Va trebui sa o gustati cand o scoateti din frigider deoarece sare scoate sucul din rosii si o mai asezonati in functie de gustul vostru.
  2. Cu o lingura formam chiftelele, le dam prin faina si le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Le prajim circa 4 minute, le scoatem si le punem pe un servetel de bucatarie sa mai absoarba din ulei si gata !

Se pot servi fie ca aperitiv, fie cu o salata tabulette, cu o mancare de cous-cous.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lasati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress best themes - 2012 wordpress theme - magazine wordpress themes