Pandispan pufos cu zmeura

Pentru a fi siguri ca veti avea un pandispan pufos urmati pasii de mai jos.

Am folosit zmeura proaspata tocmai pentru a-i da un gust dulce-acrisor. Dar merge sa folositi orice alt fruct sau puteti, de asemenea, sa faceti un pandispan clasic decorat doar cu zahar pudra.

 

 

 

Ingredientele pentru un pandispan:

  • 250 gr. de faina
  • 250 gr. de zahar fin
  • 8 oua
  • 1 plic de praf de copt
  • un praf  de sare
  • 3 linguri de zahar brun
  • zahar pudra pentru decor
  • o cana de zmeura proaspata ( cam 200 gr)

Mod de preparare:

  1. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu jumatate din cantitatea de zahar.
  2. Batem apoi si galbenusrile cu restul de zahar pana isi dubleaza volumul galbenusurile.
  3. Apoi incorporam albusurile spuma cu galbenusurile.
  4. Adaugam faina in ploaie si continuam mixarea ingredientelor. Pentru o textura mai pufoasa folositi o spatula pentru a incorpora faina cu restul ingredientelor.
  5. Punem hartie de copt intr-o tava rotunda de copt cu diamentrul de 26 de cm si turnam intreaga compozitie in tava.
  6. Spalam zmeura si o dam putin prin zahar pudra, apoi decoram pandispanul cu bucatile de zmeura.
  7. Dam la copt timp de 25-30 de minute la temperatura minima ( 180 de grade C). Decoram cu niste zahar pudra si lasam sa se raceasca apoi servim!!!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lasati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress best themes - 2012 wordpress theme - magazine wordpress themes