Chiar daca incepe Postul Craciunului asta nu inseamna ca nu ne putem delecta si cu ceva dulce. Va propunem asadar o prajitura tare gustoasa.

Ingredientele sunt pentru o tava de 26 de cm:

  • 1 cana de zahar (200 gr.)
  • 2 cani de faina (430-450 gr.)
  • 1/2 cana de ulei (115 ml)
  • 1 plic de praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • 1 cana de apa minerala (220 ml.)
  • 1 ceasca de nuca macinata fin (50-60 gr.)

Mod de preparare:

Pasul 1 – Intr-un vas pentru mixer punem toate ingredientele. Nu conteaza ordinea dar daca vreti sa folositi aceeasi cana pentru masurat atunci faceti in felul urmator: puneti zaharul, faina, cacaoa, praful de copt, apoi si apa minerala, iar la sfarsit uleiul. Mixati totul timp de 3-4 minute pana se topeste zaharul in totalitate.

Pasul 2 – Incorporati si nuca macinata.

Pasul 3 – Tapetati o tava cu hartie de copt si dati tava la cuptor timp de 40 de minute pe gratarul de sus la o temperatura mica (160 de grade C).  Faceti si testul cu scobitoarea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lasati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress best themes - 2012 wordpress theme - magazine wordpress themes