Pentru ca se gasesec foarte multe legume in acest anotimp, puteti incerca in fiecare zi diferite feluri de salata. Va recomand si aceasta reteta usoara, de vara care se serveste simpla sau ca si garnitura pentru peste.

Ingrediente pentru 2 portii:

  • 500 gr. de sfecla rosie ( bucati mici)
  • 1 litru de apa
  • sare
  • o lingura de otet balsamic
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1/2 lingurita de piper negru macinat
  • 2 linguri de maghiran proaspat tocat

Modul de preparare:

  1. Puneti apa la fiert cu sare, Adaugati sfecla rosie si lasati sa fiarba timp de 15-20 de minute. Apoi Strecurati si lasati sfecla sa se racesca.
  2. Decojiti sfecla cu degetele si scoateti cotoarele. Daca sfecla e mica o taiati in doua, daca sunt bucati mai mari o taiati in sferturi.
  3. Faceti dressingul: amestecati otetul balsamic, uleiul de masline, piperul negru si maghiranul.
  4. Cat sfecla este calda adaugati dressingul asta pentru a patrunde mai bine aromele in sfecla fiarta. Salata se serveste la temperatura camerei!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lasati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress best themes - 2012 wordpress theme - magazine wordpress themes