Ingredientele pentru sosul a la grec:

  • 2 lamai
  • o lingurita de sare de lamaie
  • 125 de ml. de ulei
  • 300 ml. de apa minerala
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare:

  1. Stoarcem lmaile. Batem uleiul cu telul intr-un vas de inox pana incepe sa se tulbure. Adaugam apoi sucul de la lamai, apa minerala, sarea de lamaie, sarea, piperul si continuam ametecarea cu telul.
  2. Adaugam apoi mararul si patrunjelul tocate marunt. Si gata !

Sosul asta se serveste de asemenea rece la preparatele din peste, pui, legume.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lasati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress best themes - 2012 wordpress theme - magazine wordpress themes