Ingredientele pentru sos:

  • 200 gr. de sos brun ( vezi reteta aici)
  • 50 ml. de supa de pasare
  • 20 gr. de unt
  • 25 ml de vin rosu
  • o lingura de coniac
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare:

  1. Amestecam sosul brun cu supa de pasare, cu vinul rosu, piperul si sarea si fierbem totul timp de 5 minute.
  2. Dupa ce a fiert sosul adaugam untul si coniacul si amestecam pana se omogenizeaza.

Sosul Madera se serveste la carnea de porc ( medalion, escalop) sau poate fi folosit si in componenta altor sosuri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lasati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress best themes - 2012 wordpress theme - magazine wordpress themes