Ingrediente pentru 4 portii:

  • 800 gr. de ciuperci proaspete
  • 150 gr. de cascaval
  • 250 gr. de bacon sau kaizer
  • o legatura de patrunjel
  • 50 ml. de vin alb dulce
  • 1/2 de lingurita de sare
  • 1/2 lingurita de piper negru macinat
  • 4 linguri de ulei vegetal

Mod de preparare:

Pasul 1 – Curatam ciupercile si le spalam in apa rece. Apoi le punem intr-o  tava , le stropim cu ulei si asezonam cu sare si piper.

Pasul 2 – Dam tava la cuptor pana incep ciupercile sa scada timp de 40-50 de minute, la o temperatura de 180 de grade C.

Pasul 3 –Taiem baconul (sau kaizerul) si cascavalul cubulete marunt. Scoatem tava din cuptor fara a stinge focul. Punem baconul si cascavalul peste ciuperci si mai dam inca o data tava la cuptor timp de 8-10 minute.

Pasul 4 – La final ( in ultimele 2 minute de copt) adaugam si vinul alb dulce.

La servire ornam cu niste patrunjel proaspat tocat marunt!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lasati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress best themes - 2012 wordpress theme - magazine wordpress themes